Termeni și condiții

/ Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii "vandsicumpar.com", "Vand si Cumpar", "site-ul", "site", "noi", "compania" reprezinta firma S.C. ZORA ZONE S.R.L. si serviciile sale oferite prin acest site.

Termenul "Utilizatorul" reprezinta toate persoanele fizice si / sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul vandsicumpar.com, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

SC Zora Zone SRL

Societatea comerciala S.C. Zora Zone S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Arad, str. Poetului nr. 1/c bloc R10 ap 43 , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Arad, sub nr. J2/747/2015, CUI 34759596, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numar registru general 0011488, telefon: 0756903108, e-mail: contact@vandsicumpar.com.

Folosirea vandsicumpar.com

Acceptarea conditiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunturi pe vandsicumpar.com. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

Vandsicumpar.com isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament fara notificari sau instiintari prealabile, precum si tarifele de acces la serviciile siteu-lui. Utilizarea serviciilor oferite de vandsicumpar.com reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra.

Descrierea serviciilor

Vandsicumpar.com este un Site de anunturi online, unde se pot publica anunturi din diverse domenii si se pot cauta produse/servicii prin anunturile publicate deja de catre alti Utilizatori.

Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa vandsicumpar.com isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs. Site-ul are de asemenea dreptul sa stearga materialul dumneavoastra in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Dreptul de autor

Informatiile publicate pe vandsicumpar.com apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al S.C. Zora Zone S.R.L., care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand se posteaza materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acordati catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.

Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.

Limitarea raspunderii

In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice:

 • erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului;
 • vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul utilizatorului la site-ul si serviciile noastre;
 • eventuale defectiuni care impiedica accesul la Internet;
 • eventuale erori de orice natura datorate intreruperi sau pierderea conexiunii;
 • eventualele nemultumiri legate de functionarea site-ului sau legate de continutul bazei de date;
 • orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta;
 • orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila

Clauza privind competenta judecatoreasca

Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente de pe raza teritoriala a Municipiului Arad.

Incheierea acordului

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

REGULI DE UTILIZARE

Adaugarea anuntului si cautarea de anunturi pe vandsicumpar.com se va face tinand cont de urmatoarele reguli:

Un singur bun/serviciu

Un anunt poate promova un singur bun sau serviciu. Fiecare bun/serviciu trebuie incadrat la categoria corespunzatoare.

Categoria corectă

Puteti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul vandsicumpar.com

Nu sunt acceptate anunturile din urmatoarele categorii sau altele de acest gen:

 • produse etnobotanice si droguri.
 • produse cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.
 • alcool si bauturi alcoolice.
 • tigari si produse pe baza de tutun.
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare.
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni.
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana.
 • bunuri inexistente.
 • animale pe cale de disparitie.
 • produse contrafacute sau ilegale.
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde).
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala.
 • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma.
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante.
 • organe umane.
 • arme din categoria armelor şi muniţii letale/neletale (arme militare, arme de vânătoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colecţie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, săbii, spade, florete, pumnale, cuţite, şişuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, măciuci şi bastoane telescopice etc).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Utilizatorului îi este interzis:

 • sa publice sau sa posteze materiale care contin virusi informatici sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • sa incarce, sa posteze, sa difuzeze sau sa transmita in alt mod orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • sa incarce, sa posteze, sa difuzeze sau sa transmita in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

Descriere

Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat nu vor fi publicate pe vandsicumpar.com. Imaginea nu trebuie sa faca direct trimitere catre o firma, sa fie imagine tip catalog/revista, sa contina numai informatii despre vanzator (numar telefon, adresa e-mail, website) sau altele de acest gen.

Preț

Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei. Daca pretul este variabil, completeaza in aceasta rubrica pretul minim, mediu sau maxim si explica in "Descriere" conditiile in care acesta se modifica.

Produse originale

Toate bunurile trebuie sa fie originale, certificate de catre persoana care posteaza anuntul. Nu se admit produse furate, marfuri piratate, ilegale, interzise, sau produse de marca falsificate, in nicio categorie. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

Servicii

Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania

Imagini

Prin incarcarea imaginilor pe vandsicumpar.com garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra acestora. Imaginile adaugate trebuie sa fie unice si sa reprezinte produsul comercializat.

Animale

Cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor

Caracterul anuntului

Sunt strict interzise anunțurile cu caracter pornografic

De asemenea orice anunt cu caracter obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare sau orice anunt care contravine legiilor din Romania nu va fi publicat pe vandsicumpar.com. Daca totusi anuntul ajunge sa fie postat utilizatorul este singurul raspunzator de continultul anuntului, de materialele pe care le posteaza si de consecinta va raspunde ca atare.

Anunturi discriminatorii

Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate pe vandsicumpar.com. Daca totusi anuntul ajunge sa fie postat utilizatorul este singurul raspunzator de continultul anuntului, de materialele pe care le posteaza si de consecinta va raspunde ca atare.